• Chisinau, Dumeniuc 14
  • +373 69 66 38 82 / +373 69 83 29 72 / +40727610849
  • renmaxstudio@gmail.com
Despre noi
Home \
Despre noi

        Viața ne oferă momente excepționale care merită să ramină în amintiri pentru totdeuna. Fotografiile și filmul sunt cele două elemente chee care stochează frumosul acestor clipe.

       Pregătirea mirelui și a miresei, momentul în care deveniți soț și soție, cununia religioasă, ședința foto de minim o oră și mega petrecerea sunt în prim-planul obiectivelor noastre și ne vor pune creativitatea la încercare.

       Emoția zilei va fi mult prea mare pentru a vă aduce aminte de toate momentele marelui eveniment, de aceea noi vom fi permanent alături de voi pentru a capta clipe pe care le veți retrăi doar atunci când veți viziona filmul nuntii.

       Suntem alături de voi începând cu primele ore ale zilei de la pregătirea mirilor până la ultimul moment al nunții și surprindem cele mai frumoase emoții, lacrimi și fericire.

       Investiția în aparatura profesională Nikon Fullframe, obiective profesionale seria G nanocristal, camere Sony FullHD cu 3 senzori cmos, steadycam, slidere, sunet profesional și multe accesorii foto-video alături de experiența și implicarea noastră maximă, ne ajută să surprindem momentul fidel în cele mai bune condiții.

Opinia clienților

cristinaCînd planifici căsătoria, nu doar rochia, costumul și verighetele sunt importante dar desigur că o atenție deosebită se atrage echipei de filmare si foto. Noi Denis și Cristina ne considerăm cei mai norocoși pentru că am apelat la RenmaxStudio  Foto-Video,  și astăzi emoțiile sunt retrăite de noi cînd privim cu atîta mîndrie munca realizată de ei. Vă mulțumim din suflet, vă dorim succese mari și doar de bine.

Cristina

RenmaxStudio este o echipă minunată, sunt forte multumită de profisionalismul de care au dat dovadă fotografiele prind viața înpreună. Cu ei orce poză este deosebită, au dat dovadă de răbdare înțelegere susținere și încurajare ce este foarte important. Sunt foarte mulțumită de efortul pe care lau depus pentru a mă putea bucura de poze, ași fi bucuroasă să fie alături de mine la toate serbările  pe care le voi avea pentru că am rămas satisfacută de serviciele prestate de RenmaxStudio, sunt o echipă super.

Mariana

Mulțumim mult echipei Renmax Studio pentru munca care au depuso în a imortaliza cele mai frumoase momente din viața noastră, avem un deosebit respect față de voi pentru că nu doar vă faceți munca pe nota 10 dar și puneți munlt suflet în tot ceea ce faceți! Serviciile prestate de voi ramîn în arhiva familiei pentru tot restul vieții. Recomand tuturor personelor care vor să iși păstreze amintirile cele mai frumose pe poze și nu numai alegeți echipa  Renmax Studio  și cu siguranță nu o să vă pară rau. Mult succes în continuare!

Polina