• Chisinau, Dumeniuc 14
  • +373 69 66 38 82 / +373 69 83 29 72 / +40727610849
  • renmaxstudio@gmail.com
Despre noi

RenmaxStudio este o echipă de profesioniști cu o experiență de peste 8 ani de activitate care se ocupă de imaginea dvs. Echipamentele de care dispunem, pasiunea și experiența noastră vă garantează servicii foto-video de calitate!


Camera foto este doar un accesoriu…  pasiunea, respectul și imaginația sunt esența unei fotografii reușite.


Ne propunem de fiecare dată să surprindem momentele în mod natural și firesc pentru ca filmul nunții să fie revăzut cu plăcere de fiecare data.


Viața ne oferă momente excepționale care merita să rămînă în amintiri pentru totdeauna.

Opinia clienților

cristinaCînd planifici căsătoria, nu doar rochia, costumul și verighetele sunt importante dar desigur că o atenție deosebită se atrage echipei de filmare si foto. Noi Denis și Cristina ne considerăm cei mai norocoși pentru că am apelat la RenmaxStudio  Foto-Video,  și astăzi emoțiile sunt retrăite de noi cînd privim cu atîta mîndrie munca realizată de ei. Vă mulțumim din suflet, vă dorim succese mari și doar de bine.

Cristina

RenmaxStudio este o echipă minunată, sunt forte multumită de profisionalismul de care au dat dovadă fotografiele prind viața înpreună. Cu ei orce poză este deosebită, au dat dovadă de răbdare înțelegere susținere și încurajare ce este foarte important. Sunt foarte mulțumită de efortul pe care lau depus pentru a mă putea bucura de poze, ași fi bucuroasă să fie alături de mine la toate serbările  pe care le voi avea pentru că am rămas satisfacută de serviciele prestate de RenmaxStudio, sunt o echipă super.

Mariana

Mulțumim mult echipei Renmax Studio pentru munca care au depuso în a imortaliza cele mai frumoase momente din viața noastră, avem un deosebit respect față de voi pentru că nu doar vă faceți munca pe nota 10 dar și puneți munlt suflet în tot ceea ce faceți! Serviciile prestate de voi ramîn în arhiva familiei pentru tot restul vieții. Recomand tuturor personelor care vor să iși păstreze amintirile cele mai frumose pe poze și nu numai alegeți echipa  Renmax Studio  și cu siguranță nu o să vă pară rau. Mult succes în continuare!

Polina